EN HU

IL Treno minőség

.

.
.
Pizza gombócok készítésének első lépése
Egy gombóc egy pizza alapja.
Kezdődhet a gombóc alakítása
Nyújtjuk, gyúrjuk...
Egy kis liszt és nemsokára felveszi igazi pizza formáját
Az elmaradhatatlan tészta dobálás
Professzionális dobás...
100% paradicsom szósz kerül fel elsőre
Felkerül a mozzarella sajt is...
Nem sajnáljuk a sajtot...
Sonka és saláta következik
Pizzasütés
Elkészült a finom, friss, ropogós IL TRENO pizza

Az Il Treno 1992 óta van jelen a magyarországi éttermek, majd étteremláncok körében. E hosszú idő alatt több százezer vendég fordult már meg nálunk, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy komoly tapasztalatokkal rendelkezünk a minőségi vendéglátásban. Legfontosabb célunk mindig is az volt, hogy finom, gondosan elkészített, ételeket tehessünk vendégeink asztalára. Természetesen megfelelő alapanyagok, professzionális konyha és tapasztalt szakácsok nélkül mindez nem lenne lehetséges.Szigorú minőségi szabályokat állítottunk fel annak érdekében, hogy minden éttermünk azonos színvonalú és megbízható szolgáltatást nyújthasson vendégei számára.

A szakértők pizzája a pizzák szakértője

A pizzasütéssel kapcsolatos elképzeléseink megingathatatlanok. Vannak szabályok, összetevők és mesterfogások melyekkel kapcsolatban hajthatatlanok, és kérlelhetetlenek vagyunk. Az Il Treno pizzákat, az olasz Pizzatörvény szellemisége szerint készítjük. 

6 Pizza Parancsolat

Alaposan ellenőrzött alapanyagok

Ahogy a pizzáknál is említettük, az Il Treno-ban minden alapanyag 100%-os tisztaságú. A természetes anyagokat pótló, instant összetevők, adalékanyagok és ételek felhasználását nem alkalmazzuk éttermeinkben. A minden egyes rendelés alkalmával frissen készült, tartalmas, jól kitalált és elkészített ételekkel szolgálunk. hiszünk és hozzávalóinkat is ennek szellemében válogatjuk. Ezért is dolgozunk. Beszállítóinkat is ennek szellemében választottuk ki, csak és kizárólag ellenőrzött, évek óta megbízhatóan teljesítő csapattal dolgozunk együtt.

                

                

                                    

                             

vissza a címoldalra